Hemma igen

Varit på teatermöte med massa trevligt folk. Fått äran att vara med på jubileumskonserten (föreställningen) som kvartersteatern kommer ha tillsammans med kammarorkestern, för att fira att kvartersteatern fyller 30 år.

Jag kommer iofs bara spela småroller men även dom behövs ju för att göra en föreställning, det jobbigaste kommer nog vara att det bara är 10 veckor till premiär och det kommer vara 10 veckor av stenhårt arbete. Det kommer det dock vara värt, för kommer bli så fruktansvärt roligt.

Sedan måste jag bara inflika att nu vet jag varför jag inte bloggade, för att HELVETES JÄVLA SKIT FAN blogg.se alltid är skitsegt. Annars mår jag bra och sitter och dricker cola och äter chips. Tänkte kan jag inte växa på längden kan jag iaf växa på bredden.

Dags att börja igen

Tror jag ska börja blogga igen. Eller inte bara tror jag har bestämt mig.

Jag kommer vara sur och glad, förbannad och lycklig, upprörd och nöjd, bestämd och osäker. Ja det kommer både bli lite gladare humoristiska inlägg om diddling men också seriösare och mer upprörda inlägg om hur alliansen förstör Sverige.

Vet att designen är lite rörig, men så nu fixade jag till den. Vetefan vad jag ska blogga om nu men det kommer väl så småningom.

RSS 2.0